Η εταιρεία Elfen Μπράχος με έδρα στην Καρδίτσα συνεχίζει την παράδοση μιας οικογενειακής επιχείρησης που ιδρύθηκε το 1960 και περνά από γενιά σε γενιά με αντικείμενο δραστηριοποίησης την κατασκευή επίπλων και σύνθημα «η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά».

Κουζίνες, ντουλάπες, πόρτες θωρακισμένες και εσωτερικές, παιδικά δωμάτια, πάγκοι Corian, ειδικές κατασκευές για κάθε γωνιά του σπιτιού, καθώς και επιπλώσεις για επαγγελματικούς χώρους είναι ορισμένες ενδεικτικές κατασκευές που μπορεί να αναλάβει και να προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας έργα.

Από το 1998 στεγαζόμαστε σε ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο 1.200 τ.μ. στην οδό Ταμασίου 16 στην Καρδίτσα με άριστο ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό ο οποίος σε συνδυασμό με τη βαθιά γνώση της επεξεργασίας του ξύλου και την μακρόχρονη εμπειρία μας στο σχεδιασμό και στην παραγωγή, εγγυώνται το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Το 2007 η Elfen Μπράχος εγκαινίασε το εμπορικό της τμήμα συνεργαζόμενη με αρκετούς οίκους της Ελλάδος και του εξωτερικού και βασικό στόχο να καλύψει τις ανάγκες των πελατών στις πιο ιδιαίτερες κατασκευές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου κάθε σπιτιού.Εξοπλισμός

Ο χώρος παραγωγής μας είναι εξοπλισμένος με σύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και γερμανικής προέλευσης, ενώ το ανθρώπινο δυναμικό μας είναι άρτια καταρτισμένο και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις εξελίξεις στο χώρο του επίπλου.
Σας παρουσιάζουμε ορισμένα από τα μηχανήματα μας κάποια από τα οποία διαθέτουν δυνατότητες μοναδικές για τα δεδομένα της ευρύτερης περιοχής της δυτικής Θεσσαλίας.
Holzher 6120 - Οριζόντια προγραμματιζόμενη τεμαχιστική

Holzher 6120 - Οριζόντια προγραμματιζόμενη τεμαχιστική

Κορυφαίο μηχάνημα τεμαχισμού που εξασφαλίζει μεγάλη ακρίβεια, καθαρή κοπή και γώνιασμα σε μέγιστο πάχος έως και 70εκ. Ελέγχεται από ηλεκτρονικό υπολογιστή και προγραμματίζεται από ειδικό σχεδιαστικό πρόγραμμα για την ελαχιστοποίηση της φύρας.

Επιτρέπει την αυτοματοποίηση της παραγωγής και την αύξηση του αριθμού υλοποίησης παράλληλων έργων με την επισήμανση των τεμαχίων με barcode ώστε να μην παρατηρούνται λάθη και καθυστερήσεις.
Holzher Pro Master 7123 CNC - Κέντρο εργασίας ελεγχόμενο από υπολογιστή

Holzher Pro Master 7123 CNC - Κέντρο εργασίας ελεγχόμενο από υπολογιστή

Στις επιδόσεις του περιλαμβάνεται η υψηλή ταχύτητα εργασίας, η ακρίβεια, η ευελιξία και ο εργονομικός σχεδιασμός. Το Pro-Master 7123 είναι μοναδικό για την κατηγορία του και αποτελεί το ιδανικό κέντρο εργασίας για βιομηχανικού επιπέδου ποιότητα.
Holzher Sprint 1317 - Συγκολλητική περιθωρίων

Holzher Sprint 1317 - Συγκολλητική περιθωρίων

Με ενσωματωμένη μονάδα προφινιρίσματος και εργαλεία πλανίσματος από διαμάντια, προσφέρει πλήθος εξελιγμένων δυνατοτήτων μεταξύ των οποίων ταχεία θέρμανση, αλλαγή χρώματος κόλλας και χρήση κόλλας πολυουρεθάνης (PU) κατάλληλη για κατασκευές ιδιαίτερων απαιτήσεις σε συνθήκες υψηλής θερμοκρασίας και υγρασίας.